Voyage do Meksyku

Niedawno miałam okazję przygotowywać kulinarny materiał dla podróżniczego magazynu Voyage. Praca była tym przyjemniejsza, że wykonywałam ją do spółki z Kingą, autorką bloga Green Morning. Kinga jest wegetarianką i z mięsem nie chce mieć nic do czynienia, dlatego też ten ważny składnik kuchni meksykańskiej, która była naszym tematem, wzięłam na swoje bary.

Zatem ode mnie mięcho i krewety, a od Kingi – coś na słodko i coś na ostro:) Dania w każdym razie są iście karnawałowe, więc gorąco polecam! A po przepisy i więcej zdjęć zapraszam oczywiście do lutowego numeru Voyage:)

voyage2

Reklamy

6 komentarzy

  1. Aha! Paleta kolorów też iście meksykańska. 😀

    29/01/2014 o 7:52 pm

  2. Współpraca Twoja i Kingi na pewno zaowocuje cudownymi zdjęciami:-)!!!! Super!

    29/01/2014 o 9:16 pm

  3. Na pewno smakuje tak samo dobrze jak wygląda. Życzę kolejnych kulinarnych premier. Bardzo profesjonalne zdjęcia.

    05/02/2014 o 1:23 pm

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s