śniadanko :)

śniadaneko

Pomidory nareszcie zaczynają w smaku przypominać pomidory, więc mogę spokojnie przystąpić do codziennego, trwającego do późnej jesieni, rytuału jedzenia na śniadanie grzanek z osypującymi się z nich kawałkami pomidorów. Powinnam pewnie raczej powiedzieć, że są to pomidory z grzanką, a nie odwrotnie;) Przez całe lato konsumuję ten zestaw równie łapczywie, co pierwszego dnia. Musi być tylko dużo pieprzu i parę listków bazylii – wtedy jest idealnie:)

Advertisements

One response

  1. Nie ma to jak Pollskie pomidory. Najlepiej z bunzem i olejkiem lnianym. Pomodora mozzarela wloska moze sie schowac 😉

    26/05/2013 o 6:28 pm

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s