gotowanie plenerowe

Wykorzystując ostatnie prześliczne, ciepłe jesienne dni gotowałam nieco w plenerze. Praca jest to niezwykle przyjemna, zwłaszcza w tak kipiących kolorami okolicznościach przyrody. Przygotowywałam jednogarnkowe danie – prażone na ogniu, tak jak się należy.

Reklamy

10 Komentarzy

  1. Aga

    Piękna Pani Jesień…..:)

    04/11/2012 o 4:14 pm

  2. jedzenie jedzeniem, ale jaka śliczna Pani Kucharka:)

    04/11/2012 o 4:49 pm

  3. Przepięknie

    04/11/2012 o 9:21 pm

  4. Szkoda, że już minęły te piękne jesienne dni, zrobiło się szaro i smutno, ale takie zdjęcia-wspomnienia bardzo podbudowują na duchu;)

    06/11/2012 o 10:25 am

  5. gracja

    Bardzo ladna z Ciebie babka:)))

    15/11/2012 o 6:55 pm

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s