udowe mięsiwo

Kolejny raz mało wymagający obiad, ale niewspółmiernie smakowy. A składały się nań: podsmażone kawałki udka kurowego polane sosem jogurtowo-musztardowym z czosnkiem, utłuczone ziemniaczki z masłem czosnkowym i zielone szparagi gotowane w mleku, okraszone bułką tartą:)

A teraz w piekarniku siedzi placek czekoladowo-kokosowy, który z lekką niepewnością od czasu do czasu doglądam… Lękam się, bo jest on kompilacją trzech różnych przepisów oraz mojej inwencji twórczej i nie wiadomo co to za hybryda z tego wylezie;)

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s