ryżyk

Trzeba przyznać, że przy wczorajszym obiedzie to się nie napracowałam;) Wyręczył mnie ‚fix do dania chińskiego’, który posłużył do przyrychtowania sosu. Reszta składników to ryż ugotowany na sypko z masłem czosnkowym i podsmażone na mleczku kokosowym kawałki kurzej piersi (w ilości 30 dkg).

Reklamy

2 Komentarze

  1. rzelynska

    może się nie napracowałaś, ale i tak wygląda cudnie, a jak pewnie smakowało!

    23/02/2011 o 12:58 am

    • No, z tego, co pamiętam, to chyba dobre było, ale z gotowaniem miało mało wspólnego;)

      23/02/2011 o 11:47 am

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s